Monday, February 28, 2022

Dricksåldern bör inte sänkas till 18 uppsats

Dricksåldern bör inte sänkas till 18 uppsats



Genom att ändra MLDA från tjugoen till arton kommer att sluta pressa tonåringar till hetsdrinkande. Men, dricksåldern bör inte sänkas till 18 uppsats, de andra alternativen skulle vara att låta sin 18-åring dricka illegalt på en fest och senare bli inblandad i polisen, vilket orsakar fler problem som de och deras föräldrar kommer att behöva ta itu med. Alkohol ses som en nyhet för unga människor, så när de kan få tag på det dricker de så mycket de kan så fort de kan. Det kommer att få folk att bryta mot lagarna. Företag Om FAQ Support Juridisk tillgänglighet. Kolla in det!





Relaterade uppsatser



Dissidenten för att sänka alkoholåldern till arton från tjugoen säger att tonåringar inte är tillräckligt ansvarsfulla. De säger också att en förändring av MLDA skulle göra det betydligt lättare för gymnasieelever och gymnasieelever att få tillgång till alkohol. Ändå antar anhängare av ändring av MLDA att om en artonåring är tillräckligt ansvarig för att gifta sig, rösta, gå med i militären och skriva på kontrakt, då är de tillräckligt ansvariga för att dricka... Att sänka alkoholåldern från tjugoen till arton skulle minska spänningen att bryta mot lagen för att få en drink.


Slutligen bör artonåringar inte nekas att njuta av att dricka, när andra njutningsfulla aktiviteter är lagliga vid arton års ålder. Ämnet om att sänka alkoholåldern till arton är mycket kontroversiellt. Många hävdar att sedan... Detta resonemang gäller fortfarande eftersom det faktiskt kan diskuteras dricksåldern bör inte sänkas till 18 uppsats anledningen till att många tonåringar dricker illegalt är på grund av konceptet uppror. Genom att sänka alkoholåldern kommer allt färre unga vuxna att bli sugna på att dricka. I en News Weekly-artikel säger Jeffrey A. Uppfattningen att denna lag åstadkommer vad som helst för att faktiskt stoppa eller till och med begränsa tonårsdrickande är absurt. Istället ser vi alla oavsiktliga effekter av förbudet: överseende, asocialt beteende, respektlöshet för lagen, sekretess och smygande och en massiv avledning av mänsklig energi.


I Alaska gör de ett lagförslag för att aktiva militärer som är 18 år ska kunna dricka. Människor som motsätter sig fastan sedan National Minimum Drinking Age Act hävdar att vägarna har blivit säkrare sedan barnen försenades med att kunna dricka. Folk som är emot detta säger också att alkoholkonsumtion fortfarande är ett problem, men att sänka åldern skulle inte motverka det dricksåldern bör inte sänkas till 18 uppsats ett problem. Just nu har vi i stort sett ett alkoholförbud för vuxna i åldrarna 18 till 20 år. Det vi gör nu fungerar inte och det är dags att prova andra saker.


I Även om, när människor hör om att alkoholåldern har sänkts, har de starka åsikter om oenighet. Vuxna gillar inte föreställningen om att deras 18-åring lagligt dricker alkohol. Men de andra alternativen skulle vara att låta sin 18-åring dricka illegalt på en fest och senare bli inblandad i polisen, vilket orsakar fler problem som de och deras föräldrar kommer att behöva ta itu med. Eftersom de alltid kommer att ha sin väg till alkoholen från sin familj eller vänner. Det är inte säkrare än att behålla drickandet till 19 i Ontario. Det kommer att få folk att bryta mot lagarna. b Vid 18 år betraktas människor som vuxna, så de bör ta ansvar om de dricker alkohol eller inte.


Dessutom ökade alkoholrelaterade bilolyckor, dricksåldern bör inte sänkas till 18 uppsats. Till en början skulle en sänkning av dricksåldern öka alkoholrelaterade problem som involverade gymnasieelever. Däremot skulle högskolefrågorna minska. Som framgår av Harvard-studien, tror minderåriga studenter att chanserna att bli gripna med alkohol är lägre på ett brödraskapshus jämfört med en klubb eller fest. Vid arton anses man vara vuxen, men kan inte göra allt som vuxna kan. Man tror att en sänkning av alkoholåldern skulle orsaka fler rattfylleriolyckor, men det kan finnas andra lagar som kan tillämpas för att hjälpa till med detta.


I Dr. Eftersom vi upprätthåller en åldersgräns för alkoholkonsumtion på 21, kör vi också alkoholkonsumtion under jorden, vilket orsakar hetskonsumtion och dåliga vanor. Vi måste tillhandahålla alkoholutbildning online-program som hjälper till att lära ut säkrare dryckesvanor i en mer ansvarsfull och övervakad miljö. Alkohol kommer att fortsätta att vara en representation av uppror och nöje för unga vuxna och tonåringar om vi inte vidtar åtgärder. Ett av de bästa stegen för att göra detta är att långsamt eliminera glorifieringen av alkohol, genom att lära ut detta i ung ålder. Att sänka alkoholåldern kan visa en möjlig minskning av binging och dåliga dryckesvanor, särskilt under gymnasiet och unga högskolestudenter.


Berusningsdrickande bland högskolestudenter är ett problem som varje stat, i USA, måste kämpa mot. Berusningsdrickande bland högskolestudenter utgör inte bara hälsorisker för den individuella drickaren utan också för alla runt den personen, dricksåldern bör inte sänkas till 18 uppsats. Den lagliga åldern för alkoholkonsumtion i USA är för närvarande tjugoen; dock bör åldersbegränsningen sänkas till arton. Olika människor har olika åsikter och åsikter om alkohol; alltså kan alla inte anses ha rätt svar. USA måste hitta ett sätt att kontrollera missbruket av alkohol och berusningsdrickande bland studenter, annars kommer problemen bara att fortsätta växa och bli värre.


Hem Flashcards Skapa Flashcards Uppsatser Uppsatsämnen Skrivverktyg. Uppsatser Uppsatser FlashCards. Bläddra i uppsatser. Logga in. Flashcard Dashboard Essay Dashboard Essay Inställningar Logga ut. Hemsida Dricksåldern bör inte sänkas. Dricksåldern bör inte sänkas Ord 5 sidor Öppna dokument. Uppsatsprov Kontrollera skrivkvalitet. Visa mer. Läs mer. Ord: - Sidor: 4. Uppsats om att sänka dricksåldern till 18 Sänka dricksåldern dricksåldern bör inte sänkas till 18 uppsats tjugoen till arton skulle minska spänningen av att bryta mot lagen för att få en drink. Ord: - Sidor: 5. Kontroversiella frågor: sänka alkoholåldern Detta resonemang gäller fortfarande eftersom det faktiskt kan diskuteras att anledningen till att många tonåringar dricker illegalt är på grund av konceptet uppror.


Övertygande uppsats om effekterna av att sänka alkoholåldern till 18 I Alaska gör de ett lagförslag för att aktiva militärer som är 18 år ska kunna dricka. Analys av lägsta laglig dricksålder i ord: - Sidor: 3. Ord: - Sidor: 6. Vilka är fördelarna med att sänka alkoholåldern Gå till 18? Uppsats om hetsdrinkning hetsdryck bland universitetsstudenter är ett problem som varje stat i USA måste bekämpa. Relaterade ämnen. Drickskultur Alkoholism Ungdomsår Öl Berusningsdrickande Alkoholmissbruk. Redo att komma igång? Skapa Flashcards. Upptäck Skapa Flashcards mobilappar. Företag Om FAQ Support Juridisk tillgänglighet. Följ Facebook Twitter. Sekretesspolicy CA Sekretesspolicy Webbplatskarta Annonsera Cookie-inställningar.





anti terrorism uppsats



Hemsida Dricksåldern bör inte sänkas. Dricksåldern bör inte sänkas Ord 5 sidor Öppna dokument. Uppsatsprov Kontrollera skrivkvalitet. Visa mer. Läs mer. Ord: - Sidor: 4. Uppsats om att sänka alkoholåldern till 18 Att sänka alkoholåldern från tjugoen till arton skulle minska spänningen med att bryta mot lagen för att få en drink. Ord: - Sidor: 5. Kontroversiella frågor: sänka alkoholåldern Detta resonemang gäller fortfarande eftersom det faktiskt kan diskuteras att anledningen till att många tonåringar dricker illegalt är på grund av konceptet uppror.


Övertygande uppsats om effekterna av att sänka alkoholåldern till 18 I Alaska gör de ett lagförslag för att aktiva militärer som är 18 år ska kunna dricka. Analys av lägsta laglig dricksålder i , ord: - Sidor: 3. Ord: - Sidor: 6. Vilka är fördelarna med att sänka alkoholåldern Gå till 18? Uppsats om hetsdrinkning hetsdryck bland universitetsstudenter är ett problem som varje stat i USA måste bekämpa. Relaterade ämnen. Drickskultur Alkoholism Ungdomsår Öl Berusningsdrickande Alkoholmissbruk. Redo att komma igång? Skapa Flashcards. Upptäck Skapa Flashcards mobilappar. Företag Om FAQ Support Juridisk tillgänglighet. Följ Facebook Twitter. Sekretesspolicy CA Sekretesspolicy Webbplatskarta Annonsera Cookie-inställningar. En diskussion om huruvida dricksåldern för militärmedlemmar bör sänkas till 18 uppsats.


Skälen till varför dricksåldern bör stanna vid 21 uppsats. Uppsats om lagen om att dricka alkohol. Problemet med otillräcklighet i den engelska laguppsatsen. Hitta gratis uppsatser Vi förser dig med originaluppsatsprover, perfekt formatering och styling. Citera denna uppsats För att exportera en referens till denna artikel, välj en referensstil nedan: APA MLA Harvard Vancouver Varför dricksåldern i Amerika inte bör sänkas till varför dricksåldern i Amerika inte bör sänkas till varför dricksåldern i Amerika inte bör sänkas Inte sänkas till 18 [Internet]. Beställ nu. Kontrollera din inkorg. Beställ nu. Relaterade ämnen Identitetsstöld Uppsatser Våld i hemmet Uppsatser Prostitution Uppsatser First Amendment Uppsatser Medborgerliga friheter Uppsatser.


Hallå där! Är du intresserad av att få ett skräddarsytt papper? Kolla in det! Har svårt att hitta den perfekta uppsatsen? Anlita en författare. Jag förstår. Har inte hittat rätt uppsats? Få en expert att skriva det du behöver! Få ditt papper nu. Professionella skribenter och forskare. Källor och citat tillhandahålls. Idag är alkoholåldern tjugoett och redan unga vuxna vid sexton års ålder dricker redan illegalt. De gör detta för att några av dessa tonåringar och unga vuxna tror att de är tillräckligt nära den lagliga dricksåldern så att de börjar dricka mycket tidigare än de borde.


Personer som stöder lagen hävdar att det förhindrar hetskonsumtion och att alkohol kan ha negativa effekter på hjärnans utveckling. Å andra sidan, andra som förespråkar en MDA på 18 anser att 18 är den ålder av vuxen ålder där de har rätt att diktera vad de gör och inte konsumerar i sina kroppar. Människor tror att i länder med yngre lagliga dricksålder lär sig tonåringar hur man slentrianmässigt dricker med sina föräldrar eller i en social miljö. Att ha en yngre MLDA ökar risken för alkoholberoende. En annan faktor som beaktas är gener. Det har gjorts studier som visar att vissa genformationer gör människor mer mottagliga för att bli alkoholister.


Mellan och sänkte 29 delstater minimiåldern för drickande till 18, 19, eller Detta berodde på antagandet av det 26:e tillägget som sänkte den obligatoriska röstnings- och dricksåldern från 21 till både kongressen och delstatens lagstiftande församling pressades vid den tiden att sänk den lagliga åldern från 21 till Manny unga män kom från Vietnamkriget, och de ville ha rätt att rösta och dricka också. De riskerade sina liv i ett extremt hårt krig, så de kände sig med förmågan att ta sitt eget ansvar. Detta har fått amerikaner att se alkohol mycket annorlunda än resten av världen.


Alkohol ses som en nyhet för unga människor, så när de kan få tag på det dricker de så mycket de kan så fort de kan. I , Även om, när människor hör om att alkoholåldern sänks, har de starka åsikter om oenighet. Vuxna gillar inte föreställningen om att deras 18-åring lagligt dricker alkohol. Men de andra alternativen skulle vara att låta sin 18-åring dricka illegalt på en fest och senare bli inblandad i polisen, vilket orsakar fler problem som de och deras föräldrar kommer att behöva ta itu med. I den här åldern är du inte medveten om de val du gör. De flesta 18-åringar går fortfarande i gymnasiet och är inte riktigt mogna. Grupptryck har satt detta i kraft; tonåringar tenderar att dricka för mycket vilket orsakar alkoholförgiftning.

No comments:

Post a Comment