Friday, December 17, 2021

Uppsats om fossila bränslen

Uppsats om fossila bränslen



Referenser Brian, M. Det finns några negativa som omger användningen av väte. Om tillräckligt med väte läcker från en defekt ventil eller tank i ett trångt utrymme, som ett garage, kan det explodera, liksom McCarthy. Deierlein, B. html Harris, Martha Caldwell.





Relaterade uppsatser



När de förbränns producerar de betydande mängder energi per viktenhet och kan inte återanvändas för att leverera energi. De är alltså icke-förnybara resurser, uppsats om fossila bränslen. Användningen av fossila bränslen sträcker sig från användning i motorfordon, tåg och industrier till hushållskonsumtion i kaminer och lampor. Deras enorma popularitet innebär att alla hinder i deras användning eller skadliga effekter orsakade av dem kommer att påverka massorna avsevärt. Traditionellt hade utvecklingsländer en liten andel av världens fossila bränsleresurser, men med en ökad industrialisering och urbanisering blir behovet av fossila bränslen som energikälla väsentligt. Indien fungerar som ett idealiskt exempel. För att tillgodose den ökade efterfrågan på olja och gas från industrier är regeringen... Bibliografi Blackburne, A 2 maj.


Varför vår livskvalitet offras av fortsatt användning av fossila bränslen. bränsleförsörjning av ved i utvecklingsländerna. Rom: FAO Forestry Paper. Ford, L 31 maj. Subventionerna för fossila bränslen måste upphöra, säger det indiska mikrofinansieringsföretaget. Den antika världen. New York: McGraw-Hill. Genom att studera denna historia kan man snabbt förstå att fossila bränslen är en sådan bristvara. Även om de har funnits i miljontals år, har de använts i tusentals. Användning av fossila bränslen Även om det är allmänt känt att fossila bränslen används som energikällor och i en mängd olika materialproduktioner, är graden i vilken fossila bränslen används dagligen monumental.


Både olja och naturgas används i stor utsträckning som medel för att värma hem och företag över hela världen. raffinerad olja kan omvandlas till bensin och diesel, de bränslen som driver uppsats om fossila bränslen och ansvarar för att transportbranschen fungerar. Dessutom produceras bränslen för större kommersiella fordon - som flygbränsle - också av raffinerad olja. Att upphöra med raffinering av fossila bränslen skulle därför vara ett slag av extrema proportioner för hela världen. Ekonomier skulle förstöras och individuella liv...


Referenser Kort historia om kolanvändning. html Om OEE. Avskaffa nationens beroende av fossila bränslen Det finns många alternativ tillgängliga för att minska landets beroende av fossila bränslen. Vad som behövs är en samlad, fokuserad energipolitik som koncentrerar sig på nationell säkerhet samtidigt som effekten av dessa minskar uppsats om fossila bränslen om miljön Migone, uppsats om fossila bränslen, Endast genom att ta detta tillvägagångssätt kan U. Och andra västerländska nationer som är så beroende av fossila bränslen bryter sitt beroende av dem. Utvecklingen av helt nya metoder för att hantera befintliga... Referenser Bang, G. Energisäkerhet och klimatförändringar: Utlösande faktorer för energipolitisk förändring i USA?


Energipolitik, 38 4 Grönt konsumentbeteende: bestämningsfaktorer för inskränkning och antagande av ekoinnovation. The Journal of Consumer Marketing, 27 4 Jawadi, F. Icke-linjära kopplingar mellan olje- och aktiemarknader i utvecklade och tillväxtländer. International Journal of Business, uppsats om fossila bränslen, uppsats om fossila bränslen 1 Bryan K. Uppsats om fossila bränslen nationell säkerhetsutdelning av global koldioxidreduktion. Energipolicy, 35 11 De batterier som för närvarande används i elbilar är vanligtvis av blysyratyp, som är tunga och skrymmande. Ett blybatteripaket i en typisk elbil väger ungefär pounds eller mer; den upptar också ett stort utrymme eftersom cirka 50 batterier vardera i storleken 6" x 8" x 6" krävs för en enda bil. Hjärnan, dessutom laddas batterierna ur snabbt och ger bara cirka en mils räckvidd till en uppsats om fossila bränslen, varefter batteripaketet måste laddas om.


Omladdningsprocessen är också tidskrävande och det tar mellan 4 till 10 timmar för full laddning, uppsats om fossila bränslen på batteritekniken och laddaren Ibid. Sådana batterier har också en relativt kort livslängd och måste bytas ut på cirka tre till fyra år. den senaste utvecklingen inom batteriteknik har nu... Referenser Brian, M. htm Maugeri, L. 9 oktober, nummer. Dessa fortsatt höga priser på fossila bränslen har gjort utveckling och produktion av alternativa bränslen, uppsats om fossila bränslen, som biobränslen, ett kostnadseffektivt alternativ.


En annan ekonomisk faktor som har resulterat i att biobränsle är ett populärt val av alternativa bränslen, är den infrastruktur det använder. Till skillnad från andra möjliga alternativa bränslen, som väte, kan biobränsle till största delen använda den befintliga distributions- och detaljhandelsinfrastrukturen som redan finns på plats för traditionella petroleumbränslen Mol, det är inte förvånande att biobränsleanvändningen har vuxit så snabbt, med tanke på detta ekonomiska försprång, utöver de andra ekonomiska fördelarna för jordbrukare och landsbygdssamhällen. Sociala fördelar och oro för att använda alternativa bränslekällor: I Amerika är framför allt transportsektorn starkt beroende av fossila bränslen. Detta beroende av olja från andra nationer har resulterat i... Referenser Archer, a. Kostnads- och koldioxidbesparingar genom innovativ omvandling av jordbruksrester.


Collis, B. Att hitta energin att bli ren. Ecos, 99, Demirbas, a. Nuvarande och framtida transportbränslen. Hahn, R. Att välja bland bränslen och tekniker för att rena luften. Fossila bränslen består av kol, naturgas och olja, som över tiden bildas från resterna av levande organismer, uppsats om fossila bränslen. Fossila bränslen är de viktigaste uppsats om fossila bränslen av utsläppen av den globala uppvärmningen i världen. Shindell och Smith hävdar "Förbränning av fossila bränslen ger utsläpp av den långlivade växthusgasen koldioxid och kortlivade föroreningar, inklusive svaveldioxid, som bidrar till bildandet av atmosfäriska aerosoler.


Den totala effekten av fossila bränslen är mycket större jämfört med någon annan energikälla. Världen har förlitat sig enbart på fossil uppsats om fossila bränslen under en ganska lång tid och detta har resulterat i att folk har trott där uppsats om fossila bränslen inget alternativ. Men med…. Referenser Burger, M. Hålla fossilbränsleföretag ansvariga för deras bidrag till klimatförändringen: Var står lagen? Bulletin of the Atomic Scientists, 74 6 McKibben, B. April Att lägga pengarna på fossila bränslen. Föroreningar från förbränning av fossila bränslen är det ledande miljöhotet mot global pediatrisk hälsa och rättvisa: lösningar finns. Internationell tidskrift för miljöforskning och folkhälsa, 15 1 Shindell, D.


Klimat- och luftkvalitetsfördelar med en realistisk utfasning av fossila bränslen. Natur, fånga och lagra energi: från fossila bränslen till förnybara källor En av de mest intressanta utmaningarna inom energiproduktion är inte hur man hittar energikällor, som finns i överflöd, utan hur man fångar upp och lagrar den energi som finns tillgänglig, uppsats om fossila bränslen. I åratal har energifångst och lagring fokuserat på tillgången på fossila bränslen och hur dessa resurser kan omsättas till användbara energikällor. Men efterfrågan på energi är så otrolig och de kända fossila bränslereserverna tillräckligt begränsade för att USA måste utforska alternativ energi uppsats om fossila bränslen. Dessutom är USA inte det enda landet som hämmas politiskt, ekonomiskt och socialt av sitt energiberoende; istället många länder, uppsats om fossila bränslen, särskilt de som saknar relativ rikedom eller tillgång till sina egna fossila bränslefyndigheter är i ännu mer sårbara positioner.


Lyckligtvis finns det livskraftiga alternativ till fossila bränslen som länder kan utforska. Vattenkraft, vindkraft, sol... Referenser CPS Energy. Hur tillverkas el från naturgas? asp Duke Energy. Hur fungerar koleldade anläggningar? asp Institutet för energiforskning. Fossila bränslen. Affärsverksamhet Kärnkraft kännetecknas under nuvarande förhållanden av mycket lägre reguljära utsläpp jämfört med energi från förbränning av fossila bränslen. Men det utgör sina egna unika faror, av vilka den mest anmärkningsvärda är risken för industriolyckor, t. Tjernobyl som har akuta, långsiktiga återverkningar över enorma områden. Det finns också säkerhetsrisker uppsats om fossila bränslen stora inventeringar av material som har potential att användas som kärnvapen; fossila bränslen utgör ingen risk av detta slag.


Uppenbarligen är både fossila bränslen och kärnenergi för närvarande inte gynnsamma för en sund säkerhets- och miljöpolitik.





en urverks orange uppsats



Miljöföroreningar är en av de största nackdelarna med fossila bränslen. När fossila bränslen förbränns frigörs koldioxidgas bidrar detta till växthuseffekten och är en av de primära gaserna som är ansvariga för den ökade globala uppvärmningen. Olja och kol frigör svaveldioxidgas vid förbränning som bidrar till surt regn och orsakar andningsproblem för levande varelser BBC Bitesize. Olyckor med fossila bränslen är mycket katastrofala och kan orsaka enorma skador. Oljeutsläpp är mycket vanliga, oljeutsläpp leder till förorening av vattendrag och död för vattenlevande djur samt skadar miljön på stranden. Conserve Energy Future.


Utsläpp av växthusgaser och andra giftiga ämnen på grund av förbränning av fossila bränslen kan orsaka allvarliga hälsokomplikationer som kronisk astma, låg lungfunktion, kronisk bronkit och hjärt-kärlsjukdomar. Spara energi Framtiden. Fossila bränslen har stor påverkan på miljön. Fossila bränslen innehåller kol som fanns i organismer när de dog, kolet är det som gör dem till en energikälla. Vid förbränning av kol, olja och naturgas för bränsle släpps kol ut i atmosfären. Detta kol kombineras med syre för att bilda koldioxid CO2 en växthusgas. Växthusgaser bidrar till den globala uppvärmningen eftersom atmosfären fångar värme som strålar från jorden mot rymden.


Fossila bränslen påverkas också ekonomiskt. Fossila bränslen är relativt billiga jämfört med andra energiresurser. Även om processen för utvinning och förädling är relativt dyr, är avkastningen på investeringar anmärkningsvärd. Ny innovativ teknik finns tillgänglig som kan utvinna fossila bränslen med hög effektivitet, vilket minskar de totala kostnaderna. Utvinning av fossila bränslen är billigare än att installera vind- och solteknik som får elföretag att investera i fossila bränslen vilket gör att dessa kraftverk till stor del tjänar på de fossila bränslena.


Sammanfattningsvis, fossila bränslen påverkar miljön negativt på många sätt men har också många ekonomiska fördelar. Fossila bränslen är en av huvudorsakerna till den globala uppvärmningen och växthuseffekten. De producerar gaser som skadar miljön och orsakar många av de miljöproblem vi står inför idag. Kom ihåg: Detta är bara ett exempel från en studiekamrat. Från 3 timmars leverans. Tyvärr är kopiering inte tillåten på vår webbplats. Vi kommer då och då att skicka dig kontorelaterade e-postmeddelanden. Denna uppsats är inte unik. Tyvärr, vi kunde inte parafrasera den här uppsatsen. Våra professionella skribenter kan skriva om det och ge dig ett unikt papper. Vill att vi skriver en bara för dig?


Vi använder cookies för att göra din webbplatsupplevelse personlig. Referenser: Kyler, D. En ärlig blick på hållbarhet. html Matthews, M. Vilken är bättre för miljön: kol eller kärnkraft? engångssamhälle som är beroende av fossila bränslen, sophantering och farligt avfall är inte bara problem, utan är potentiella hot mot människors liv och livet för allt annat i miljön. Nationella prioriteringslistan, ett dokument som utarbetats av Naturvårdsverket, består av platser som har hittats så förorenade att de utgör ett omedelbart hot mot personer som bor eller arbetar i närheten av området.


Bland de som noteras på denna lista är Florida Petroleum eprocessors FP-anläggning i Broward County, som var en spilloljeöverföringsstation från När EPA undersökte FP, upptäckte de en plym av grundvattenföroreningar över tunnland i storlek, som sträckte sig in i Biscayne-akvifären till en djup över fötter. Detta är bara ett exempel på brott mot lagar om bortskaffande av farligt avfall. Bara i Broward County är andra förorenade platser på prioriteringslistan Davie Landfill, Chemform, Hollingsworth Solderless... Refererad nationella prioriteringslista, uppdaterad 9 september Som situationen är idag är det fortfarande mer ekonomiskt och miljökänsligt att köra bensin- och elhybridfordon än att köra bränslecellsbilar som drivs med vätgas.


Framtiden kan bevisa något annat, men verkligheten är att väte inte har visat sig vara det bra svar som vissa har föreslagit. Jämföra populärpress och professionella synpunkter Som man kunde förvänta sig har behandlingen av frågan om väteanvändning fått en annan behandling i populärpressen än i facktidskrifterna. I populärpressen har tonvikten legat på hur användningen av väte som alternativt bränsle skulle gynna hela samhället. Lite uppmärksamhet ges de tekniska problemen relaterade till användningen av väte eller de nödvändiga förändringarna som måste göras för att anpassa sig till övergången till väte.


Istället tenderar populärpressen att peka på miljö- och konsumentfördelarna. Works Citerad Redaktör, Shawna McQueen. Washington, D. Department of Energy, Gold, R. Kinaci, A. Liss, William E. Naturgasens roll på den framtida vätgasmarknaden. Des Plaines, IL: Hydrogen Energy Systems Center, Detta innebär utmaningar eftersom varken högtrycks komprimerad vätgas eller kryogent flytande väte lätt kan hanteras hemma. Allt detta noteras, det är fortfarande så att vätgas har potentialen att belysa vägen för en bättre bränsleekonomi, ett effektivare samhälle och en mer orörd miljö i Singapore.


Detta beror på att väte vid roten inte bara har potentialen för ren förbränning utan också för större energilagringskapacitet. Ett pund väte rymmer 52, Btu, tre gånger energin... Vätgasenergi översikt. Linde Group LG. Vätgasenergi. Linde Industrigaser. Ministeriet för miljö och vattenkällor MEWR. Klimatförändringar och energieffektivitet. sg National Climate Change Committee NCCC. Singapores nationella klimatförändringsstrategi. den enorma skillnaden i synsätt när vetenskapen har etablerats empiriskt i tjugo år eller mer? Journalisten Bryan alsh hänvisar till sociologer från Michigan State och Oklahoma State Universities Riley Dunlap respektive Aaron McCright, som säger att det har gjorts en "välfinansierad ansträngning från konservativa gruppers och företags sida för att förvränga den globala uppvärmningens vetenskap". bok skriven av Dunlap och McCright Oxford Handbook of Climate Change and Society de hävdar att vetenskapen om global klimatförändring har blivit "överfallen" av fossilbränsleföretag, konservativa tankesmedjor" i över tjugo år.


Därför, sammanfattningsvis, ett sätt att sprida ordet till konsumenter och medborgare är att slå tillbaka mot propagandan som försöker förneka sanningen om klimatförändringar. Dessutom mycket enkla livsstilsförändringar genom att använda lågenergilampor, ta bussen, hänga kläder på tork, hålla bilen trimmad och täta läckor och... Fungerar Citerad Chevrolet. Någon måste vara först. Chevrolet VOLT. Naturvårdsverket. Vanliga frågor om global uppvärmning och klimatförändringar: Tillbaka till grunderna. Gröna körtips. Elektroniska och hybridmotorer ska användas istället för bensinmotorer Hybridmotorer och elektriska och andra former av bränsle prövas världen över på grund av flera problem.


Det är inte bara för fordon utan också för industrier som använder fossila bränslen och kemikalier för tillverkning. Det primära problemet är föroreningen av luften, vattnet och hela planeten på grund av användningen av fossila bränslen. Alla fossila bränsleformer är inte skadliga. Till exempel CNG, komprimerad naturgas är mindre skadlig. Användningen av fossila bränslen har dödliga återverkningar på människors, djurs och växters hälsa. Allt liv på planeten kan med andra ord vara i fara. Den chockerande sanningen avslöjas enligt följande: John Vidal från Guardian rapporterade att miljoner dör i Asien på grund av fordonsföroreningar. Enligt rapporten som han citerade, utfärdad av ett konsortium av universitet som arbetar tillsammans...


Referenser Datacenter för alternativa bränslen. Plug-In Hybrid Electric Vehicles Govt Energy site. Eto, Joseph. Det förflutna, nuet och framtiden för U. Program för hantering på efterfrågesidan. Imperial College. Miljöplanering och miljöförvaltning. Imperial College Press. Att omhänderta avfall och hantera fossila bränslen innebär enorma utmaningar för vårt samhälle. Vi vet att klimatförändringarna kommer att ha en betydande effekt på världen, så att världen om flera år är helt annorlunda än världen idag. Vi vet att vårt avfall inte bara kan slängas, annars förorenar det vår miljö. Denna presentation kommer att beskriva specifika exempel för att illustrera problemet. Jag vill att du tar fram telefonen. Den är förmodligen redan ute. När ska du byta ut den telefonen?


Inom ett eller två år, kanske tre om det är ett nytt. Vad finns i en telefon och vart tar den vägen? Elektronik är en stor kategori av avfall och en enorm miljöutmaning. Batterier är en…. Referenser Clean Air Council. Avfall tryck på radera. Clean Air Council. Var du bor -- statliga medicinska avfallsprogram och föreskrifter. Biodiesel destillation Fördelarna med biodiesel destillation Sökandet efter icke-fossila alternativa bränslen har bedrivits nu i mer än ett decennium. Drivkraften för detta sökande har ökat under de senaste åren, främst på grund av talet om förmodad global uppvärmning; vars förekomst ökar genom utsläpp av CO2 i atmosfären från fossila bränslen. På grund av Kyoto-protokollen är en av de primära processerna som fulländas den att göra biodiesel.


Denna typ av diesel kan tillverkas av vilken typ av fett eller olja som helst, men det finns problem förknippade med dess produktion och användning. För att mildra dessa problem har företag börjat använda en destillationsprocess som på de flesta sätt löser de problem som vanligtvis har förknippats med biodiesel. Följande artikel diskuterar vad biodiesel är, hur bränslet tillverkas, vad destillationsprocessen är och vilka fördelar destillerad biodiesel har jämfört med icke-destillerad... Verk Citerad Lurgi. pdf Matallana, L. Singh, Arvindar P. SRS Engineering. Som termen antyder, är flytande naturgas LNG naturgas som har reducerats till en vätska genom att kyla den till minus °C och därigenom eliminera syre, koldioxid och andra oönskade komponenter för att uppnå nästan ren metan. Flytande naturgas Enligt en LNG-producent, "I kondenseringsprocessen avlägsnas föroreningar från gasen innan den kyls.


Detta gör att gasen kan lagras och transporteras säkert och ekonomiskt i stora fartyg" LNG Liquefaction Process, p. Intressant nog påpekar Chandra att efter att naturgas har kylts till -- På grund av dess mycket kylda och flytande ... Referenser Akimoto, K. Ben-Moshe, S. Kolmonoxidgas [CO g ] är en biprodukt av denna reaktion som motverkar avsikten med alternativa bränslekällor att eliminera produktionen av växthusgaser. Efter termodynamikens första och andra lag resulterar denna procedur i en allvarlig energiförlust. Termodynamikens första lag säger att energiuttaget från någon process inte kan överstiga energitillförseln, och den andra lagen som delvis fokuserar på sönderfall säger att varje process sönderfaller energi.


Flera processer undersöks för att utvinna väte från vatten, som en outtömlig källa. Denna energiinvestering krävs igen... Romm, hypen om väte: fakta och fiktion i kapplöpningen om att rädda Climate Island Press, NW. Washington DC Joseph J. Romm, Andrew a. Frank "Hybridfordon får dragkraft" Scientific American April Business Wire "? Enligt denna författares åsikt är en större än nittio procents sannolikhet att människor är inblandade i globala klimatförändringar, med den ytterligare oro för att oåterkalleliga skadliga konsekvenser kan bli följden, tillräcklig för att motivera omedelbara åtgärder för att minska utsläppen av växthusgaser.


inom det vetenskapliga fältet kommer en absolut säkerhet att människor har drivit den globala uppvärmningen aldrig erhållas, oavsett hur mycket tid som avsätts för studier. Det är ytterst viktigt att åtgärder, såsom taket och handelspolitiken, vidtas omedelbart för att minska produktionen av växthusgaser och bromsa den globala uppvärmningen. Underlåtenhet att vidta dessa åtgärder kommer bara att förvärra de skadliga effekterna av den globala uppvärmningen när tiden går. Många motståndare till genomförandet av utsläppsrestriktioner, såsom den i Cap and Trade Policy, har också föreslagit att alternativa energikällor inte är tillräckligt avancerade eller effektiva för att möta de energibehov som för närvarande tillhandahålls av fossila bränslen.


För närvarande, alternativa energier... CITERADE VERK Farrar, Amy. Global uppvärmning. Abdo Pub Co, Hufbauer, Gary Clyde, Steve Charnovitz och Jisun Kim. Global uppvärmning och världshandelssystemet. Peterson Institute, Labatt, Sonia och Rodney R. Koldioxidfinansiering. John Wiley and Sons, Metz, Bert och den mellanstatliga panelen om klimatförändringar. Klimatförändringar Cambridge University Press, Detta beror på att vissa samhällen tror att synen av stora fält förstör landskapet. Bevis på detta kan ses i Marthas Vineyard. Det som hände är att många invånare började motsätta sig den här typen av projekt av oro för hur detta kommer att påverka deras åsikter. Detta ledde till fientlighet om var man skulle placera vindkraftsparker.


Som ett resultat hävdar förespråkarna att det kommer att vara en utmaning att etablera dessa fält på olika platser. Det är då projektet kommer att möta ökade förseningar och högre kostnader. Referenssida Fossila bränslen och mineraler. Förnybar energi och kärnenergi. Deal, W. Vindkraft: En framväxande energikälla. Energibesparing Konceptet med energibesparing har varit en prioritet för många regeringar på senare tid och till och med organisationer och påtryckningsgrupper har bildats för att tvinga oseriösa regeringar och industrier att gå med i strävan att bevara energi och i praktiken av ekosystemet. Ett av de viktigaste sätten att spara energi är användningen av icke-fossila energikällor, vilket vanligtvis är praxis.


Minskningen av behovet av elektrisk energi och värmeenergi är ett av de grundläggande sätten som skulle kunna användas för att bevara miljön och minimera mänskliga fotavtryck på miljön. För att säkerställa minskningen av behovet av extern energi, är det första steget att ha ett isolerat hus med dubbla väggar och isoleringsmaterial mellan de två väggarna också känt som vakuumisoleringspaneler och fönster som är tillräckligt breda för reglering av temperatur. Ventilationsventilerna bör placeras högt... Det är den period då onald eagan var U. Presidenten bevittnade en rad statliga åtgärder inriktade på miljöbestämmelser. Detta resulterade i allmänhetens upprördhet mot regeringens anti-miljöpolitik, vilket ledde till ett förnyat intresse för naturklubbar och naturgrupper och bildandet av radikala grupper som ledde starka rörelser för att skydda miljön.


vii den post-eagan återuppståndelsen s och framåt - President Bush och president Clinton intog inte sin föregångares radikala hållning. Men president George W. Bush har vidtagit många åtgärder som har försvagat miljörörelsen istället för att stärka den. Detta inkluderar att motarbeta begränsningar av utsläpp av växthusgaser via Kyotoprotokollet, stödja oljeborrning i ANW eller Arctic National Wildlife-åldern, försvaga ren luftstandard och häva förbudet mot avverkning i skog. Diskutera värderingarna av det dominerande sociala paradigmet... Referenser Bocking, Stephen. Naturens experter: vetenskap, politik och miljö. Rutgers University Press. Palmer, Mike. Vägar av näringsämnen i ekosystemet - Vägar för element i ekosystemet.


htm Redclift, M. R; Woodgate, Graham. The International Handbook of Environmental Sociology. Edward Elgar Publishing, Schmidtz, David; Willott, Elizabeth. Miljöetik: Vad som verkligen betyder något, vad som verkligen fungerar. Oxford University Press U. Bärbar kärnkraft är en bärbar kärnkraftsenhet möjlig? När den globala befolkningen växer, står vi inför växande behov av energiförbrukning. I industrialiserade länder leder detta till stigande energikostnader för att driva våra hem och företag. Strömavbrott är ett stort problem i storstadsområden som är beroende av ström för att möta mänsklighetens mest grundläggande behov.


För dem i fattigare länder har vi inte ens ett sätt att förse dem med kraft. Det är svårt att tro, men det finns fortfarande många i världen som inte är tillräckligt nära ett elnät för att kunna anslutas. Tänk om det fanns ett sätt att halvera energikostnaderna? Tänk om vi kunde eliminera möjligheten till strömavbrott i framtiden? Tänk om vi hittade ett sätt att leverera ström till dem i även de mest avlägsna områdena, även om det inte finns något nät i närheten? Referenser Asher, M. 10 november, webbåtkomst 6 juni Energiinformationsförvaltning MKB. Biomassa för elproduktion. Institutionen för energi. Elanalysrapporter. Fehrenbacher, K. 1 augusti skriver en petroleumgeolog mot borrning i området, "För alla praktiska ändamål är fristaden helt orörd.


Den omfattar också ett område som är 26 gånger större än Yosemite National Park, nästan nio gånger så stort som Yellowstone" Herndon. Medan få besökare söker sig till fristaden finns det flera små inhemska byar i och runt området, och dessa indianer förlitar sig på fristadens överlägsenhet för sin fortsatta överlevnad. Dessa Gwich'in-folk motsätter sig borrning i ANWR av ett antal viktiga skäl. De tror att det permanent kommer att skada den ömma tundran, som lätt skadas och inte kan förnyas när den väl har skadats, och det kan också påverka Porcupine Elk-flocken, som vandrar genom området. Borrning kan störa deras traditionella födelse- och barnkammare, vilket kan få dem att migrera längs en annan väg.


Eftersom Gwich'in-folket förlitar sig på caribou för näring, detta... Dessutom, även med dessa förändringar kommer Verve att förbli föremål för regeringens hårda hand -- kommer detta att begränsa deras vinstpotential oavsett vilka andra förändringar som görs? Svar till Nash. Slutsatsen om att subventionen är nödvändig är en del av insikten som jag gillade, och som inte riktigt beskrevs i de andra inläggen. Verve har en pågående brist på hållbarhet i sin budget. Jag kan dock inte se hur "kostnadsanalys" skulle åstadkomma någonting. Visserligen är företagets händer något bundna när det gäller andra lösningar, men måste av företagets ineffektivitet är mer bunden till dess betungande regleringsmiljö än chefsinkompetens.


Gamla, ineffektiva anläggningar kan inte effektiviseras utan ett seriöst tillskott av kapital. Att sänka kostnaderna på andra sätt är också svårt. Uppsägningar innebar till exempel kortsiktiga utgifter för avgångsvederlag. Författaren har rätt i att målkonflikten är en stor bidragande orsak till Verves problem. Det är…. I mer än tio år har kinesiska tjänstemän sagt att produktion från kinesiska företag som investerar utomlands är säkrare än import köpt på den internationella marknaden. För att säkra mer tillförlitlig åtkomst uppmanas kinesiska företag att investera i projekt i Kaspiska havet, Ryssland, Mellanöstern och Sydamerika U. I National Intelligence Councils rapport konstateras också att Europas energibehov sannolikt inte kommer att växa i samma utsträckning som utvecklingsländernas, delvis på grund av Europas förväntade lägre ekonomiska tillväxt och effektivare energianvändning U.


Europas ökande preferens för naturgas, i kombination med uttömmande reserver i Nordsjön, kommer att ge ett extra lyft till politiska ansträngningar som redan pågår för att stärka banden med Ryssland och Nordafrika, eftersom gas kräver ett högre politiskt engagemang från båda sidor i design och... Arbete som citeras "Globalisering och energiförsörjning: Strategisk risk under 2000-talet. May html Harris, Martha Caldwell. Man hoppades tidigare att det skulle finnas lagar och förordningar på plats som krävde obligatoriska minskningar av växthusgaser som fördes ut i atmosfären.


Kyotoprotokollet skulle ha sett till detta, men U. avvisade det. Det återstår fortfarande att se om Obamas administration kommer att göra förnybar energi till en verklig möjlighet och minska antalet växthusgaser som släpps ut i miljön. Att reglera växthusgaser garanterar inte att klimatförändringarna kommer att stoppas eller vändas, men den här typen av gaser är inte bra för människor i alla fall, så det är inget fel med att reglera dem. Men de stigande havsnivåerna och stigande temperaturer kan vara cykliska och inte riktigt relaterade till växthusgaser eller något annat som människor gör. Om så är fallet hjälper det ingenting att reglera växthusgaserna och göra andra miljöförändringar.


Blir för orolig över detta... Bibliografi Healy, J. Kevin och Tapick, Jeffrey M. Detta gör frågan till en komplex fråga utan ett tydligt svar; koldioxid är att föredra framför andra potentiella biprodukter från förbränning av fossila bränslen på grund av den lätthet med vilken den kan fångas in och dess relativa oskadlighet i dessa diskbänkar, men oönskad på grund av dess volym och bristen på nuvarande kapacitet för att tillhandahålla lämpliga diskbänkar. Som företagare och operatörer vet du alltför väl att den ständiga miljöregleringen kan skapa betydande driftssvårigheter och minska om för att eliminera lönsamheten, ofta utan effekt på miljörisker eller skador.


EPA själv har funnit att marknära ozon snabbt skingras och utgör en minimal fara för hälsan om det ventileras och sprids på rätt sätt, men de reviderar bestämmelserna som... Referenser Clegg, S. Oxidation av SO2 med H2O2 på isytor vid K: en sänka för SO2 i ismoln. Atmospheric Chemistry and Physics Discussions Inventory of U. Utsläpp av växthusgaser och sänkor. Washington, DC. Garnison, T. New York: Thomson Brooks. fel med den här bilden? Synpunkten som förespråkas uttrycker några underbara idéer men misslyckas med att ta hänsyn till människans grundläggande själviskhet. Att förvänta sig den typ av samarbete och engagemang som skulle behövas för att åstadkomma det som föreslås i detta scenario är mycket idealistiskt. Det skulle kräva att både nationella intressen och personliga intressen ställdes åt sidan i en skala som är mycket större än vad som krävs för att FN ska fungera.


Att antyda att detta kan vara möjligt är orealistiskt. Dessutom är det mer motiverade tillvägagångssättet att låta de naturliga marknaderna utvecklas. På kort sikt kommer världens energiförsörjningssystem att förbli i stort sett som det är under de kommande decennierna förutom att efterfrågan på tillväxt kommer att fortsätta på grund av ihållande modernisering i Kina, Indien och på andra håll. Detta innebär att nya källor för olja och andra energikällor måste utvecklas parallellt med framsteg i energieffektivitet. Referenser Adger, W. Att främja en politisk ekologi av globala miljödiskurser. Utveckling och förändring, Armitage, K.


State of Denial: USA och den globala uppvärmningens politik. Globaliseringar, juridiska frågor. "Target Earth" är aktiv i 15 länder och är en grupp av individer, kyrkor, högskolegemenskap och olika ministerier som är kristna beskyddare för allt som Gud skapade. Gruppen matar de hungriga, räddar utrotningshotade djur, bygger om skogar och fungerar som en aktiv röst för miljöhänsyn. Gruppens uppdrag är att "tjäna jorden, tjäna de fattiga", vilket definierar deras koppling mellan kristendomen och miljöpolitiken som de ser det Target Earth. Nyhetsmedierna är fulla av varningar som handlar om miljöfrågor av det ena eller andra slaget, vare sig det är global uppvärmning, hotade arter, utrotning av regnskogen, föroreningar, kärnkraftsolyckor och så vidare.


Den kristna gemenskapen verkar lägga mindre uppmärksamhet på dessa frågor än de gör på andra. Det kan bero på att vi... Källor Beisner, E. Westchester, Ill. DeWitt, Calvin B. Grand Rapids, Mich. översta sidan. Detta referenscitat har slutfört en framgångsrik lokaliseringsartikel. Shell Oil Karlgaard, R. Energi i Shells Peter Voser. Forbes Asia, 8 6 , Shell Oils nuvarande vd Peter Voser kom till rodret för företaget i , på höjden av världens kreditkris. Voser började omedelbart "städa hus" och omstrukturerade företaget helt. Han började med ledningen. Tjugo procent av ledningspersonalen eliminerades helt.


Ytterligare 14 personer på Shell ombads att söka sina jobb igen och motivera sitt värde för företaget. Det tog sju månader för Voser att helt förändra företagets organisationsstruktur för att göra det smidigare och mer konkurrenskraftigt. Trots den långtgående karaktären av hans handlingar, uppgav Voser att han i första hand ändrade ledningens karaktär, inte Shells grundläggande företagsfilosofi och inriktning. Shell kommer att förbli ett oljebolag, grundat på tron ​​att olja... Global uppvärmning och dess effekter I många år har människor pratat om hur vädret har förändrats under de senaste tio åren. Faktum är att du kanske har sett dessa förändringar från första hand. Jordens klimat har ständigt förändrats i miljontals år. För närvarande visar studier att jorden genomgår en global uppvärmning.


Första gången jag hörde talas om global uppvärmning var en tv-reklam. Jag minns att reklamfilmen innehöll två barn och en vuxen. I reklamfilmen började den vuxne förklara den globala uppvärmningen, men hans förklaring låg utanför räckvidden för barnens förståelse. Den lilla flickan i reklamfilmen var för förvirrad av förklaringen som sedan fick den vuxne att blinka framåt i framtiden för att visa barnen effekterna av det klimatologiska konceptet han pratade om. Medan trion ses i en läcker park i början av reklamfilmen,... Bibliografi: Gore, Al. En obekväm sanning.


USA: Paramount Classics, Grant hävdade att biomassaenergi inte hade tillräckligt med utrymme för tillväxt på grund av växande befolkning. Idag förbränns de flesta fossila bränslen för att producera el, varmvatten och hushållsvärme. Länge sedan har en man använt fossilt kol, torv och oljeskiffer i ekonomisk verksamhet. Naturgas ansågs vara en biprodukt av oljeproduktion, men nu håller den på att bli en värdefull fossil naturresurs. Dessutom, i den moderna världen, används fossila bränslen som motorbränsle, smörjmedel och råmaterial för organisk syntes. Problemet med fossilt bränsle består i att det inte förnyas. Dess reserver är begränsade och kommer så småningom att tömmas. Problemet handlar inte bara om användningen av fossila bränslen för att producera energi, utan om baksidan av denna process, som är orsaken till alla problem.


Det finns också ett stort hot mot existensen av naturliga ekosystem på grund av användningen och produktionen av fossila bränslen, särskilt kol och olja. Utspilld olja förstör aktivt ekosystem och kolbrytning utarmar deras livsmiljöer Blundel, n. Orsakade sociala och politiska problem kommer att påverka möjligheterna till hållbar utveckling. En miljöförstöring kan bli irreversibel. Det finns alltså ett verkligt hot mot själva civilisationen. Det behövs för att bli av med beroendet av fossila bränslen som energikälla. Det finns inget annat val än att starta en ny era av alternativ, förnybar energi.


Tillgångs- och efterfrågeprincipen föreslår att priserna på fossila bränslen kommer att stiga med minskningen av reserverna och produktionsnedgången för kolvätenråvara. Därför kommer den oundvikliga ökningen av bränslepriserna att leda till tillväxten av alternativa, förnybara energikällor och leveranser av tidigare oekonomiska bränslekällor. För närvarande kräver konstgjord bensin och andra förnybara energikällor att man skaffar råvaror och dyr teknik för produktion och bearbetning, jämfört med kostnaden för konventionell oljeproduktion. De kan dock bli ekonomiskt lönsamma i energiutvecklingen inom en snar framtid. Chatta nu Beställ nu. Sålunda inkluderar olika alternativa energikällor kärnklyvning och fusion, vattenkraft, sol-, vind- och geotermisk kraft. Till skillnad från fossila bränslen släpper inte energin från ljus, vind, vatten, växter och geotermiska källor ut koldioxid och leder därför inte till global uppvärmning.


Jordens totala vindkraftskapacitet är mycket större än den årliga elförbrukningen över hela världen.

No comments:

Post a Comment